Openingstijden: ma t/m vr: 7:30 - 17:00 / zat: 08:00 - 12:00

Over ons

Waarom Arma

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Vooral bedrijfsmatige klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met regelmaat van de klok een beroep op Arma. Ook particuliere klanten zijn van harte welkom en profiteren van ons professionele assortiment en -kennis.

Ons professionele team

We hebben een vast en stabiel team die al langere tijd werkzaam zijn. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring, sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt. Het verhuurteam is deskundig maar ook hulpvaardig.Werkgebied

Arma heeft een primair werkgebied in de provincies Gelderland en Utrecht maar steeds meer professionele bedrijven weten ook landelijk Arma Machine Verhuur te vinden. Ook hebben wij zeer specilaistische machines in ons assortiment die landelijk geleverd worden.  

Specialistische machines

Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat.

Service

Naast kwaliteit en prijs, zet Arma in op service. Alle machines en materieel waarvoor het vereist is worden jaarlijks gekeurd. - Transport: desgewenst worden de goederen op een door u aangegeven locatie afgeleverd - 24-uur service : Arma heeft de beschikking over een nachtkluis waar goederen, buiten onze openngstijden, opgehaald en teruggebracht kunnen worden. In het geval van calamiteiten en/of storingen zijn wij ook buiten onze openingstijden bereikbaar  - Verzekering : De door u gehuurde goederen zijn extern verzekerd.

Advies en offertes op maat

De medewerkers van Arma denken met u mee om u een verhuuroplossing te bieden. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u kosten besparen. Onze vertegenwoordiger komt u desgewenst persoonlijk bezoeken en/ of gaat specifieke locaties bekijken om u zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren.

Alle machines voorradig

Onze machines die in onze catalogus/ webwinkel vermeld staan zijn ook voorradig waardoor wij u ook vaak met spoed of op zeer korte termijn van dienst kunnen zijn.

Assortiment

Arma heeft een breed en professioneel assortiment. De bedrijfsleiding houdt scherp in de gaten welke assortiment uitbreidingen noodzakelijk zijn. Bijna wekelijks wordt, door een concreet verzoek van een klant, het assortiment verbreedt of verdiept. Neem daarom altijd contact op, ook als u een product niet kunt vinden. Ook speciale verzoeken nemen wij graag in behandeling.

Korte lijnen, snel beslissen

Omdat de lijnen kort zijn kunnen onze medewerkers snel beslissingen nemen om u een passende oplossing te bieden.

Een paar treffende uitspraken zijn :

- Arma geeft (financiële) ruimte - Arma verhuurt bijna alles - Arma is sterk in groot en klein werk - Vraag niet wat Arma verhuurt, Arma verhuurt wat u vraagt- Huren is de groenste oplossing

 

 
 Ellen Heij-Sanders     Ronald Heij