Openingstijden: ma t/m vr: 7:30 - 17:00 / zat: 08:00 - 12:00

Rolsteiger huren

Heeft u een rolsteiger nodig voor uw bouwklus? Geen probleem! Wij van Arma Machine Verhuur hebben diverse rolsteigers in allerlei soorten en maten. Zo hebben wij voor elke klus de geschikte steiger. Het is ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat. Zo weet u altijd welke maat of uitvoering rolsteiger het beste bij uw situatie past. 

Uw huuraanvraag indienen

Diverse modellen

U krijgt bij het huren van een rolsteiger de mogelijkheid om het juiste model te kiezen dat past bij uw project. Of u nu een eenvoudige steiger nodig heeft voor het schilderen van een muur of een meer complexe steiger voor renovaties op grotere schaal, er is altijd een geschikte optie voor u beschikbaar. Naast normale steigers hebben wij ook smalle en compacte steigers in ons huur assortiment. Wij bieden verschillende huuropties aan die passen bij uw behoeftes. Zo is het mogelijk om een rolsteiger te huren voor een dag of voor een langere periode. 

Flexibiliteit en mobiliteit

Een voordeel van het huren van een rolsteiger is de flexibiliteit. Onze rolsteigers zijn speciaal ontworpen om snel te kunnen worden opgebouwd en af te breken. Hierdoor is het eenvoudig om van de ene locatie naar de andere te verplaatsen zonder al te veel tijd te verspillen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor aannemers en bouwprofessionals die op diverse projectlocaties werken, maar ook voor particulieren is het een ideale oplossing. 

Veiligheid boven alles

Veiligheid is onze hoogste prioriteit!  De steigers zijn vanaf bepaalde hoogtes voorzien van de essentiële stabilisatoren. Als u een rolsteiger huurt bij ons, kunt u er zeker van zijn dat de steiger voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en regelgeving. Daarnaast wordt onze materieel jaarlijks door onszelf gekeurd volgens de 2484 en 1004 NEN norm. 

De voordelen van een rolsteiger huren

Een rolsteiger is een veelzijdige en daardoor ook veel gebruikte materieel in de bouwwereld. Naast dat de rolsteiger een veilige werkplek biedt op hoogte is de machine ook eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor is een rolsteiger perfect voor projecten waarbij mobiliteit van essentieel belang is. Zo kunt u ongehinderd uw werk uitvoeren. Tot slot kunt u voor slechts €10 euro een aanhanger huren voor uw rit. 

Rolsteiger huren bij Arma Machine Verhuur

Bent u geïnteresseerd in het huren van een rolsteiger? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Twijfelt u over welke steiger u het beste kunt huren? Schroom niet en neem contact met ons op! Het is ook mogelijk om zakelijke klant te worden bij Arma Machine Verhuur. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee ten opzichte van regulier huren. U kunt ons bereiken via 0318- 552100. Ook kunt u ons contactformulier hier invullen. We staan u graag te woord!

Contact opnemen