Openingstijden: ma t/m vr: 7:30 - 17:00 / zat: 08:00 - 12:00

Knikarm hoogwerker huren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor de verhuur van knikarm hoogwerkers? Zoek dan niet verder! Bij Arma Machine Verhuur bent u aan het juiste adres voor de verhuur van knikarmhoogwerkers. Voor langere huurperiodes bieden wij aangepaste tarieven. Neem direct contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Dien uw huuraanvraag in 

Meer informatie over onze hoogwerkers

Heeft u een hoogwerker nodig, maar bent u er nog niet zeker van welke? Ons team, bestaande uit specialisten, helpt u graag verder. Een aantal van onze medewerkers zijn al meer dan 30 jaar werkzaam in de sector. Daarom snappen wij bij Arma Verhuur dat elke klus andere behoeften met zich meebrengt. Ons team adviseert u graag over een knikarmhoogwerker, of elk ander soort van onze machines. 

Waarom huren bij Arma Machine Verhuur?

Wanneer u een knikarmhoogwerker huurt, betaalt u dus alleen voor het moment dat u de machine ook echt gebruikt. Dit scheelt dus een hoop in uw onkosten. Daarbij zorgen wij er ook voor dat al onze machines jaarlijks opnieuw gecertificeerd en gekeurd worden. Dit wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf. Ook hanteren wij geen waarborgsom voor klanten die al op rekening huren. Veel van onze machines zijn de avond van tevoren al af te halen. 

De voordelen van een knikarm hoogwerker huren

Als u ervoor kiest om bij Arma uw volgende knikarmhoogwerker te huren, dan kunt u rekenen op onze voordelen:

- Transparante prijzen: bij Arma Verhuur bespreken we vooraf een duidelijke prijs, zo komt u niet voor verrassingen te staan;

- Deskundig advies: Wanneer u er niet uitkomt of wanneer u een andere vraag heeft, dan staat ons deskundige team voor u klaar;

- Veilige knikarmhoogwerkers: Bij Arma verhuren wij alleen veilige machines van de beste kwaliteit. Zo kunnen u en uw collega’s veilig te werk gaan;

- Ruime voorraad: wij hanteren een ruime voorraad en zullen daarom (bijna) altijd de machine beschikbaar hebben in de door u gewenste huurperiode.

Neem nu contact met ons op

Wilt u graag een knikarm hoogwerker huren of spelen er nog vragen? Neem contact met ons op! Ons team staat voor u klaar, op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00. Reserveer gemakkelijk uw hoogwerker op onze website of neem contact met ons op via ons contactformulier. Ons team adviseert u graag de mogelijkheden voor Arma hoogwerker verhuur.

Contact opnemen