Openingstijden: ma t/m vr: 7:30 - 17:00 / zat: 08:00 - 12:00

Steiger huren


Op zoek naar een betrouwbare partij voor steigerverhuur? Bij Arma Machine Verhuur bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om het huren van steigers voor zowel korte als lange periodes. Met ons uitgebreide assortiment en onze klantgerichte service zorgen wij ervoor dat u voorzien bent van veilige en hoogwaardige apparatuur voor uw project. 

Dien uw huuraanvraag in

Waarom kiezen voor onze steigerverhuur?

Bij Arma Machine Verhuur begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden wij een divers aanbod aan steigers die gecertificeerd zijn en jaarlijks worden gekeurd. Wij hebben steigers in verschillende uitvoeringen: smalle steigers, brede steigers en compacte steigers. Wanneer u voor steigerverhuur bij ons kiest, weet u zeker dat de steigers die we verhuren ook gelijk extern verzekerd zijn. Zo kunt u gelijk aan het werk en hoeft u niet te denken aan randzaken!

Assortiment van steigers voor elke klus

Ons steigerverhuur assortiment omvat een breed scala aan steigers die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Van eenvoudige rolsteigers tot daksteigers, we hebben altijd de juiste optie voor uw project. Wij verhuren zoal:

Onze steigers zijn van topkwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat u en uw collega’s veilig te werk kunnen gaan. Op zoek naar een andere soort steiger? Neemt u gerust contact met ons op. Door ons grote netwerk kunnen wij vaak ook aan hele specifieke machines komen. 

Flexibele huuropties

Bij Arma Machine Verhuur geloven we in flexibiliteit. Daarom bieden we bij het huren van een steiger verschillende huuropties aan om aan uw planning te voldoen. Of u nu een steiger per dag wilt huren voor een korte klus of een steiger voor een langere periode nodig heeft, wij passen ons aan uw wensen aan. Voor een langere huurperiode, zoals een periode van twee maanden of langer, hanteren wij voordelige speciale prijzen. Zakelijk huren bij Arma Machine verhuur brengt nog meer voordelen met zich mee. Wij bieden bijvoorbeeld een standaard korting van 10% aan! Daarnaast bieden wij ook nog een aanhanger voor uw rit aan voor €10 euro extra.

Deskundig advies voor uw project

Ons ervaren team staat altijd klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste steiger voor uw bouwproject. We begrijpen dat het kiezen van de juiste steiger een belangrijk onderdeel is van het effectief afronden van uw klus. Daarom bieden we deskundig advies aan u als klant. Wij hebben professionele medewerkers in dienst die u kunnen voorzien van deskundig advies. Bij Arma Machine Verhuur staan we voor service en dat is te zien! Onze medewerkers denken graag met u mee voor de juiste verhuuropties. Indien gewenst komen wij langs op locatie voor advies op maat en de opmaak van een offerte.  

Contact over steigerverhuur 

Klaar om aan de slag te gaan met uw project? Huur de meest hoogwaardige steigers bij Arma Machine Verhuur. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. U kunt ons bereiken via 0318- 552100. Graag tot snel op één van onze locaties!

Contact opnemen