Openingstijden: ma t/m vr: 7:30 - 17:00 / zat: 08:00 - 12:00

Hoogwerker huren

Wilt u binnenkort een hoogwerker huren? Maar weet u niet welke hoogwerker het beste bij uw project past? Wij helpen u graag verder, of dit nu gaat om een klus van een uur of voor een langere periode, bij ons zijn veel opties mogelijk. Bij een langdurige verhuurperiode bieden wij de klant graag een scherpe prijs.  

Uw huuraanvraag indienen

Hoogwerker verhuur

Al jaren specialiseren wij ons in de verhuur van verschillende soorten hoogwerkers. Wij hebben verschillende hoogwerkers in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan: schaarhoogwerkers, spinhoogwerkers, aanhanger hoogwerkers, knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers. Wanneer u een hoogwerker bij ons huurt, bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Wij zorgen ervoor dat al onze hoogwerkers en apparatuur jaarlijks worden gecertificeerd en worden gekeurd volgens de 2718 NEN norm. De keuring wordt uiteraard uitgevoerd door een geregistreerde keurmeester. 

Waarom een hoogwerker huren?

Wanneer u een hoogwerker wilt huren voor een klus, kan het kopen hiervan hoge kosten met zich meebrengen. Daarnaast heeft u de hoogwerker waarschijnlijk voor een korte periode nodig. Met een hoogwerker huren vallen de hoge kosten weg. U betaalt alleen voor de periode waarin u de hoogwerker daadwerkelijk huurt. Bovendien hoeft u geen beslissingen te maken over kwesties als keuringen en opslag van de hoogwerker. Na de huurperiode komt de hoogwerker weer bij ons terug.

De voordelen van huren bij Arma Machine Verhuur

Op het moment dat u besluit om bij Arma Machine Verhuur een hoogwerker te huren voor uw volgende klus, brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Dit hierbij aan:

  • Flexibele huurperiodes: Om welke periode het ook gaat, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
  • Wij verhuren alleen hoogwerkers van de beste kwaliteit en voorzien van het 2718 NEN certificaat. Deskundig advies is bij Arma Machine Verhuur de norm. Al onze medewerkers zijn specialisten, waarvan de meeste 20 tot 30 jaar werkzaam in de sector! Wij streven naar kwaliteit en persoonlijke benadering. 
  • Transparante prijzen: bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Onze prijzen worden duidelijk en transparant weergegeven op de offerte en factuur.
  • Optimale voorraad: we begrijpen dat tijd cruciaal is in de bouwsector. Wij streven naar een korte wachttijd, waardoor wij de benodigdheden op voorraad hebben. Zo kunnen wij uw wensen tijdig leveren. 

Neem vandaag nog contact op met Arma Machine Verhuur

Wilt u graag een hoogwerker huren of zijn er nog onduidelijkheden? Neem contact met ons op! Ons team van deskundigen staat voor u klaar. Reserveer gemakkelijk uw hoogwerker op onze website of neem contact met ons op via ons contactformulier. Ons team adviseert u graag de mogelijkheden voor Arma hoogwerker verhuur.

Contact opnemen