Openingstijden: ma t/m vr: 7:30 - 17:00 / zat: 08:00 - 12:00

Rolsteiger huren in Veenendaal

Wil je een steiger huren in Veenendaal of omgeving dan is Arma Machine Verhuur de beste keuze. Met een steiger kunt je schilderen, renoveren en/ of onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan je woning of pand. Hetzelfde is als je een project hebt in Veenendaal e.o. Als je veilig wilt werken kunt je bij Arma altijd de juiste steiger huren. Zie onderstaande link naar alle soorten steigers die je kunt huren:

Totaal steiger assortiment


Hieronder een overzicht per type steiger die je kunt huren


Voor buiten werkzaamheden aan je huis ,pand of project in Veenendaal e.o.:

Voor buiten werkzaamheden aan je dak of dakkapel in Veenendaal e.o.:

Voor binnen werkzaamheden in je huis, pand of project in Veenendaal e.o.:

De hoogte en breedte van de steiger die je kunt huren

De verschillende maatvoeringen van de rolsteigers die je kunt huren hangt af van de ruimte die je hebt om een steiger te plaatsen. Heb je voldoende ruimte op de werklocatie in Veenendaal e.o. dan adviseren wij om de steiger te huren die de normale maatvoering heeft omdat je dan veel werkruimte hebt om op hoogte ook veilig te werken. Bent je beperkt in de ruimte dan kun je een smalle of zelfs compacte steiger te huren. De hoogtes van de rolsteiger die je kunt huren variëren van 2,5 m tot 20,5 m. Afhankelijk van de hoogte en de maatvoering van de steiger krijg je er stabilisatoren bijgeleverd of adviseren wij zelfs om de steiger te verankeren aan de muur. Een veilige rolsteiger huren begint bij Arma Machine Verhuur!

Wanneer een werkbrug of een opduwsteiger huren

Als je een steiger wilt huren voor bijvoorbeeld een renovatie in Veenendaal e.o. kunt je ook meerdere steigers met elkaar verbinden middels een werkbrug met een leuning. Deze werkbruggen kunt je huren in de afmetingen, 4,5,6 en 7 meter. Als je een opduwsteiger gaat huren kun je deze gebruiken tegen een gevel waarbij u de werkbrug op verschillende hoogtes kunt vastzetten bij je woning of project in Veenendaal e.o.


Voordelen van het huren van steiger voor diverse werkzaamheden aan het dak of dakkapel

Als je onderhoudswerkzaamheden wilt doen in Veenendaal of omgeving aan je dakkapel of op een andere plek op een schuin dak dan kunt je een speciale dakkapelsteiger huren waarmee je middels een plateau buiten de steiger veilig een afstand van 1,3 of 2,6 meter kunt overbruggen. Door een dakkapelsteiger te huren creëer je de meest veilige manier om dergelijke werkzaamheden uit te voeren in Veenendaal e.o. 

Waarom een kamersteiger of steiger speciaal voor een trapgat huren

De kamersteiger en de trap(gat)steiger kunt je huren voor alle binnen werkzaamheden. De kamersteiger is een handzame steiger die juist geschikt is voor binnen gebruik. De trapgatsteiger kunt je juist huren als je in een trappenhuis een grotere hoogte moet overbruggen waarbij je de steiger kunt laten rusten op verschillende traptreden. 

Ophalen of laten bezorgen

Ga je deze werkzaamheden in Veenendaal of omgeving doen dan kunt je de steiger huren en eenvoudig ophalen of desgewenst laten bezorgen. Voor het ophalen bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een aanhanger voor het vervoer van de steiger en als je de steiger wilt huren en bezorgd wilt hebben hanteren wij hiervoor een aantrekkelijk tarief waarbij wij Veenendaal, Ede en Arnhem zien als "vestigingsplaatsen"