Openingstijden: ma t/m vr: 7:30 - 17:00 / zat: 08:00 - 12:00

Bouwdroger huren Tiel

Heb je een woning in Tiel die gedroogd moet worden omdat het stuc werkzaamheden hebben plaats gevonden of omdat er waterschade is? Dan werkt het alleen om een bouwdroger te huren bij Arma Machine Verhuur.

Arma heeft de bouwdrogers die je kunt huren in verschillende maten en uitvoeringen:

- Voor kleine ruimtes zoals een toilet of badkamer met een eigen opvangbak.

- Voor grotere ruimtes zoals een gemiddelde woonkamer of kelder in Tiel
- Voor grote ruimtes zoals een grote woonkamer of hele verdieping
Ook is het mogelijke om meerder bouwdrogers te huren in Veenendaal als je bijvoorbeeld meerdere verdiepingen moet drogen. Voor een overzicht van de verschillende types kun je het beste kijken middels onderstaande link.


Totaal assortiment bouwdrogers 


Voor het huren van de juiste bouwdroger adviseren wij je graag

Uiteraard  hebben wij ook een paar tips zodat jet het beste en snelste droogresultaat krijgt in Tiel bij het huren van een bouwdroger:
- Hou ramen en deuren in Veenendaal zoveel mogelijk gesloten
- Zet indien mogelijk de verwarming aan of verwarm de ruimte met een elektrische heater tot maximaal 20 graden in Tiel
- Zet er een ventilator bij waardoor de luchtverplaatsing ervoor zorgt dat er steeds vochtige lucht in de buurt komt van de bouwdroger. Deze ventilator kun je ook in verschillende uitvoeringen huren bij Arma Machine Verhuur .  

Overzicht ventilatoren


Werking bij het huren van een bouwdroger

In tegenstelling tot wat vaak gezegd wordt is het niet mogelijk dat door het huren van bouwdroger er scheuren komen in het stucwerk in Tiel. Dit zijn fabeltjes en door het alleen te verwarmen gaat het vocht niet weg in Tiel! Dus huur altijd een bouwdroger omdat zoals de naam al zegt: dit apparaat droogt en is uitermate geschikt bij het drogen van bouw- of verbouw werkzaamheden in Tiel.Bouwdroger huren bij waterschade

Uiteraard is het huren van een bouwdroger ook essentieel bij waterschade en je verzekering vergoed de huur van de bouwdroger maar ook het elektriciteitsverbruik van de bouwdroger in Tiel. Je krijgt bij Arma altijd een factuur van de bouwdroger die je huurt wij kunnen ook aangeven wat het elektriciteitsverbruik in Tiel zal zijn van het huren van de bouwdroger. Hierdoor kun je makkelijk bij waterschade in Tiel alles indienen bij je verzekering. Bel ons rustig op :