Openingstijden: ma t/m vr: 7:30 - 17:00 / zat: 08:00 - 12:00

Grondfrees of tuinfrees huren in Utrecht

Wil je een grondfrees of tuinfrees huren in Utrecht e.o. dan bent je bij Arma Machine Verhuur op het juiste adres. Het is afhankelijk wat je wilt gaan doen welke grondfrees je het beste kunt huren. Klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht wat je kunt huren op het gebied van grondfrezen in Utrecht en omgeving.


Overzichtt grondfrezen 


Hieronder een overzicht per type tuinfrees die je kunt huren


Voor het frezen van zandgrond bij je huis, pand of ander perceel in Utrecht e.o.:


Deze grondfrees is de lichte uitvoering waardoor deze tuinfrees alleen maar ook uitermate geschikt is als tuinfrees om te huren voor het gebruik bij zandgrond.


Voor het frezen van kleigrond bij je huis, pand of ander perceel in Utrecht e.o.:

Deze diesel grondfrees is de zware uitvoering waardoor deze tuinfrees speciaal geschikt is om te huren in Utrecht e.o. voor het gebruik in kleigrond of andere zware grond.


Voor het frezen of ploegen van zware grond bij je huis, pand of ander perceel in Utrecht e.o.:

Deze diesel kantelploeg is een zware uitvoering waardoor deze tuinploeg geschikt is om te huren in Utrecht e.o. voor het gerbruik in zand- maar ook kleigrond. Deze ploeg heeft messen die kun je zo omzetten zodat hij de grond of links- of rechts opzij gooit.  


Voor het verwijderen van gras uit je tuin of perceel in Utrecht e.o.:


In de plaats van een grondfrees of tuinfrees huren kun je voor het verwijderen van gras in Utrecht e.o. het beste een gazonzodensnijder huren die het gras in repen van 30 cm breed (als het ware graszoden) van je gazon afsnijdt die je daadoor makkeijk kunt afvoeren of hergebruiken.


Ophalen of laten bezorgen
Ga je deze werkzaamheden in Utrecht of omgeving doen dan kun je een grond- of tuinfrees huren en eenvoudig ophalen of desgewenst laten bezorgen. Als je de tuinfrees wilt huren en bezorgd wilt hebben hanteren wij hiervoor een aantrekkelijk tarief. Bel ons rustig op.