Openingstijden: ma t/m vr: 7:30 - 17:00 / zat: 08:00 - 12:00

Rolsteiger huren in Utrecht

Wilt u een steiger huren in Utrecht of omgeving dan is Arma Machine Verhuur voor u de beste keuze. Met een steiger kunt u schilderen, renoveren en/ of onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan uw woning of pand. Hetzelfde is als u een project heeft in Utrecht e.o. Als u veilig wilt werken kunt u bij Arma altijd de juiste steiger huren. Zie onderstaande link naar alle soorten steigers die u kunt huren:

Totaal steiger assortiment 


Hieronder een overzicht per type steiger die u kunt huren 

Voor buiten werkzaamheden aan uw huis ,pand of project in Utrecht e.o.:

Voor buiten werkzaamheden aan uw dak of dakkapel in Utrecht e.o.:

Voor binnen werkzaamheden in uw huis, pand of project in Utrecht e.o.:

De hoogte en breedte van de steiger die u kunt huren  
De verschillende maatvoeringen van de rolsteigers die u kunt huren hangt af van de ruimte die u heeft om een steiger te plaatsen. Heeft u voldoende ruimte op de werklocatie in Utrecht e.o. dan adviseren wij u om de steiger te huren die de normale maatvoering heeft omdat u dan veel werkruimte heeft om op hoogte ook veilig te werken. Bent u beperkt in de ruimte dan kunt u een smalle of zelfs compacte steiger te huren. De hoogtes van de rolsteiger die u kunt huren variëren van 2,5 m tot 20,5 m. Afhankelijk van de hoogte en de maatvoering van de steiger krijgt u er stabilisatoren bijgeleverd of adviseren wij u zelfs om de steiger te verankeren aan de muur. Een veilige steiger huren begint bij Arma Machine Verhuur!

Wanneer een werkbrug of een opduwsteiger huren
Als u een steiger wilt huren voor bijvoorbeeld een renovatie in Utrecht e.o. kunt u ook meerdere steigers met elkaar verbinden middels een werkbrug met een leuning. Deze werkbruggen kunt u huren in de afmetingen, 4,5,6 en 7 meter. Als u een opduwsteiger gaat huren kunt u deze gebruiken tegen een gevel waarbij u de werkbrug op verschillende hoogtes kunt vastzetten bij uw woning of project in Utrecht e.o.

Voordelen van het huren van steiger voor diverse werkzaamheden aan het dak of dakkapel

Als u onderhoudswerkzaamheden wilt doen in Utrecht of omgeving aan uw dakkapel of op een andere plek op een schuin dak dan kunt u een speciale dakkapelsteiger huren waarmee u middels een plateau buiten de steiger veilig een afstand van 1,3 of 2,6 meter kunt overbruggen. Door een dakkapelsteiger te huren creëert u de meest veilige manier om dergelijke werkzaamheden uit te voeren in Utrecht e.o. 

Waarom een kamersteiger of steiger speciaal voor een trapgat huren
De kamersteiger en de trap(gat)steiger kunt u huren voor alle binnen werkzaamheden. De kamersteiger is een handzame steiger die juist geschikt is voor binnen gebruik. De trapgatsteiger kunt u juist huren als u in een trappenhuis een grotere hoogte moet overbruggen waarbij u de steiger kunt laten rusten op verschillende traptreden. 

Ophalen of laten bezorgen
Gaat u deze werkzaamheden in Utrecht of omgeving doen dan kunt u de steiger huren en eenvoudig ophalen of desgewenst laten bezorgen. Voor het ophalen bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een aanhanger voor het vervoer van de steiger en als u de steiger wilt huren en bezorgd wilt hebben hanteren wij hiervoor een aantrekkelijk tarief waarbij wij Veenendaal, Ede en Arnhem zien als "vestigingsplaatsen". Bel ons rustig op.