Openingstijden: ma t/m vr: 7:30 - 17:00 / zat: 08:00 - 12:00

Trapgatsteiger Huren

Bent u geïnteresseerd in het huren van een trapgatsteiger voor een langere periode? Dan ben je bij Arma Machine Verhuur aan het juiste adres. Wij weten voor elke klant en iedere situatie de geschikte steiger te verhuren. Zo kunt u veilig en ongehinderd werken aan uw project. De trapgatsteiger is namelijk speciaal geschikt om mee te werken boven een rechte-, enkele draai- of dubbele draai trap. De steiger is compleet met platform, muursteunen, leuning en stabilisatoren. Voor meer info en de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Dien uw huuraanvraag in

Veilig werken in beperkte ruimtes

Werken in een trapgat kan gevaarlijk zijn, daarom is het van essentieel belang om een veilige trapgatsteiger te huren en het juiste gereedschap te gebruiken. Een trapgatsteiger biedt u een stabiele werkplek op hoogte en is daarnaast ook ontworpen om te gebruiken in krappe en beperkte ruimtes. Dit zorgt voor zowel uzelf als alle betrokkenen voor een veilige werkomgeving.

Eenvoudige installatie en flexibiliteit

Het voordeel van het huren van een trapgatsteiger is de eenvoudige installatie. De steigers zijn snel op te zetten en ook weer af te breken, waardoor u weer kostbare tijd bespaart. Daarnaast zijn de steigers gemakkelijk te verplaatsen van het ene trapgat naar het andere. Zo bespaart u tijd en heeft u flexibiliteit in uw werkzaamheden. U kunt rekenen op veilige en gekeurde apparatuur van Arma Machine Verhuur.  

Kostenbesparend

Uiteraard is het huren van een trapgatsteiger voordeliger dan kopen. Vooral als u de steiger maar voor een paar dagen nodig hebt. U vermijdt daarbij de kosten van aankoop, opslag, jaarlijks graag keuren en onderhoud, wat weer gunstig is voor uw budget. Zo houdt u geld over wat u ook weer kunt investeren in andere essentiële materialen en tools voor uw project. Daarnaast kunt u voor €10 euro extra een aanhanger huren voor uw rit. Bekijk onze huurperioden voor meer informatie!

Trapgatsteiger huren bij Arma Machine Verhuur

Bij bouw- of renovatieprojecten woningen met trappenhuizen, is een trapgatsteiger een onmisbaar hulpmiddel. Zo kunt u veilig en efficiënt uw werkzaamheden uitvoeren in nauwe ruimtes. Wilt u een trapgatsteiger huren? Reserveer dan direct uw trapsteiger op de website of neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0318- 552100. Ons team adviseert u graag! 

Contact opnemen